Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram margarin
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 2 yemek kaşığı sirke
- 1 paket kabartma tozu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yumurta sarısı üstüne
- Aldığı kadar un
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Hamur gereçlerimizin hepsini yoğurma kabımıza alalım.
- Kulak göğsü kıvamında bir hamur yoğuralım.
- Çok fazla yumuşak olmasın kurabiyemiz biçim verirken dağılmasın.
- Yuvarlak yahut fotoğraftaki üzere biçim verebilirsiniz.
- Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpelim.
- Öncenden ısıtılmış 190° fırında pişirelim.
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı