Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bayram Sofrasına Lezzetli Lokum (Kavurma)

Bayram Sofrasına Lezzetli Lokum (Kavurma)
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
bayram-sofrasina-lezzetli-lokum-kavurma.jpg

Bayram Sofrasına Lezzetli Lokum (Kavurma) Tanımı İçin Gereçler

  • 1.5 kilo kavurmalık kuşbaşı et
  • 100 gram iç yağı varsa mutlak koyun
  • 1 çay bardağının yarısı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Bayram Sofrasına Lezzetli Lokum (Kavurma) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel etleri kesme şekerden büyük doğruyoruz.
  2. Tencereye iç yağını ve eti karıştırıyoruz.
  3. Kısık ateşte orta ara karıştırarak eti pişiriyoruz.
  4. Yumuşayan et hafifden tıpkı vakitte kızarmaya başlıyor.
  5. En son kavurmaya tuzunu koyup üzerine sıvı yağı döküyoruz ve 10 dakika kadar karıştırarak pişirmeye devam ediyoruz.
  6. Kavurma yenmeye hazır afiyet olsun.
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt