Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bazı sayfalara giremiyorum

Hoş geldin! Asque tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bazı sayfalara giremiyorum
3
424

sezgin01

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
Co Admin
Etkileşim
48,224
F-D Coin
11,974
Bu sayfayı görüntüleme yada yaptığınız işlemi gerçekleştirme izniniz yok. ibaresi ile karşılaşıyorum nedendir acaba saygılar
Premıum veya vip bulunan özel yerlere giremezsiniz

sezgin01

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
Co Admin
Etkileşim
48,224
F-D Coin
11,974
bilgi için teşekkürler ustam giriş için neler gerekli
premıum satın alman lazım o zaman girersin

Similar threads

Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil olarak yardıma ihtiyacım var Cs ye steam ya da non steam üzerinden bağlandığımda bazı serverlara girebilirken bazılarına giremiyorum Özellikle maç atmak için şu dönemde sadece elde kalan prooyunnet ten hiçbir servera bağlanamıyorum sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
İş dünyasında etkin bir şekilde kullanılan Office programları arasında öne çıkan bir yazılım paketi olan Microsoft Office içinde bulunan yazı programı Word, uzun yıllardır pek çok kullanıcı tarafından beğenilen bir programdır. Word, kullanıldıkça anlaşılan ve bazı özellikleri keşfedilikçe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Klavye Kısayol Tuşları - Windows Laptop ve Masaüstünde Bilgisayar Klavye Kısayolları Nelerdir, Nasıl Yapılır? Bilgisayar kullanımının son derece yaygınlaştığı bu zamanlarda kimi durumda pratik kazanmanın yollarını ararız. Kullanıcılar yazışma anlarında veya önemli projelerde zamandan tasarruf...
Cevaplar
13
Görüntüleme
362
arkadaşlar öncelikle pc özelliklerini vereyim p420 işlemci radeon 7500 mobility ekran kartı 512 mb ram var söyle bir baktıgınızda eski oyunları rahatca oynayabileceğimiz rahatca internette dolaşabileceğimiz bir makine gibi duruyor bende ilk gördüğümde öyle düsünmüstüm sorun:Bilgisayara bastan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Bilgi toplama konusunda sadece Google değil, Microsoft da, Windows üzerinden web’de ne yaptığınız, cihazlarınızı nasıl ve nerede kullandığınız ve ne tür içeriğe ve verilere eriştiğiniz hakkında sizinle ilgili bilgiler toplar. Teknoloji şirketleri, kişisel bir deneyim sağlamak için kişisel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,392Kullanıcılar
Admin....Son üye
Üst Alt