Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bazlamadan Pizza (Lezzetli)

Bazlamadan Pizza (Lezzetli)
0
30

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Bazlamadan Pizza (Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet bazlama
  • 2-3 yemek kaşığı ketçap
  • 4 yemek kaşığı domates sos yahut salça
  • 2 yemek kaşığı dolusu tereyağ
  • Sucuk,yeşil zeytin,ince doğranmış mantar
  • En son “kaşar” peyniri

Bazlamadan Pizza (Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bazlamayı ikiye böldüm ve ketçabı sulandırıp her yerine sürdüm.
  2. Çok ıslamaya gerek yok .Çorba kaşığı ile hafif ıslatsak kâfi.
  3. Domates sos yahut salça sürebilirsiniz ben domates sos kullandım daha lezzetli oldu.
  4. Daha sonra mantarlar ince ince doğradım ,arkasından sucukları, daha sonra yeşil zeytin ne istiyorsanız koyun.
  5. Daha sonra evvelden ısıtılmış fırına yollayın.
  6. Bu kademede kaşar peynir eklemiyoruz gereçlerin kızarması gerek.
  7. 10 dk falan denetimli bir biçimde pişiriyoruz.
  8. Üzeri kızardıysa mantarlar sucuklar v.s piştiğinden eminsek kaşar peynir ekleyip bi 10 dk daha fırında tutup alıyoruz.
  9. Ben birini fırını kapatıp fırında bıraktım sıcak kalması için o haliyle bile çok lezzetliydi. Afiyet olsun.
Bazlamadan Pizza (Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pizza (Bazlama Pizza) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet bazlama1 kase yeşil biber1 kase sucuk1 kase mısır1 kase domates1 kase kaşar rendesi1 kase zeytin (çekirdeksiz)1 yemek kaşığı domates salçası1 su bardağı su1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kekik Pizza (Bazlama Pizza) Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Bazlamadan Pizza Tarifi İçin Malzemeler *1 tane bazlama *Domates salçası *1 yemek kaşığı zeytinyağı *5 tane küçük sosis *6 dilim sucuk *50 gram kaşar peynir Bazlamadan Pizza Tarifi Yapılışı Bazlamayı *ikiye bölün fırın tepsisine yağlı kağıt yayını üstüne bazlamayı koyun ,salça ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bazlamadan pratik pizza Malzemeler* 1 adet bazlama 23 yemek kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 2 yemek kaşığı domates&biber salçası 1 su bardağı taze kaşar peyniri rendesi 1 adet uzun sosis 34 dilim salam 78 dilim sucuk 12 yemek kaşığı mısır 34 adet siyah zeytin Yapılışı: Bazlamayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Bazlamadan Pizza Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *50 gr kaşar rendesi *50 gr beyaz peynir *2 adet dilimlenmiş salam (arzuya göre sucuk, sosiste olabilir) *Bir miktar yeşil zeytin *Domates çeşnisi baharatı Sosu için; *Domates rendesi yada konserve domates sosu Bazlamadan Pizza Yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
3 Dakikikada Bazlamadan Pizza Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük boy bazlama ( Bim veya A 101 marketlerde satılıyor) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı zeytinyağ Sucuk dilimleri Zeytin dilimleri Domates dilimleri Mısır Kaşar rendesi 3 Dakikikada Bazlamadan Pizza Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt