Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bebeğimin burnu tıkalı nasıl açılacak

bebeğimin burnu tıkalı nasıl açılacak
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bebeğimin burnu tıkalı nasıl açılacak merhaba hanımlar 3,5 aylık oğlumun burnu tıkandı nefes alamıyor tuzlu su serumlarından aldım o hemen olan açılıyor fakat sonra tekrar tıkalı özellikle geceleri burnu tıkalı olduğu için uyuyamıyor bebeklerin burun tıkanıklığı nasıl geçer tecrübelii annelerin yardımlarını bekliyorum  

Similar threads

bebeğimin burnu tıkalı uyuyamıyor ne yapmalıyım ne yapabilirim Kızlar mevsimler değiştiğinden nedeniyle 5 aylık kızımı malesef hasta ettim Burnu tıkalı uyuyamıyor uyumuyor çok huzursuz ve kesintisiz ağlıyor Bu bebişimin burnundaki sümükleri nasıl çıkarırım bana tamamiyle ne tavsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Evde tıkalı burun nasıl açılır? burun tıkanıklığına ne iyi kazanç,tıkalı burun nasıl açılır,tıkalı burunu açmak için yöntemler,tıkalı burun hakkında bilgiler 41869 41869 evdetikaliburunnasilacilir5c4f89c56a11fevdetikaliburunnasilacilir5c4f89c56a11f 238 495 buruntikanikjpg41869...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Burnu tıkalı çocuk; *sıcacık nefes alamadığı için gece boyu gizli uyuyamıyor Sabahları baş ağrısı, rahatsızlık ve gerginlikle uyanıyor Bundan nedeniyle çevresi ile ahenk sorunları yaşamaya, tavır bozuklukları sergilemeye ve okulda konsantrasyon güçlükleri çekmeye başlıyor Bu tablodaki çocukların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Nazal hava yolunun ana işlevleri solunum ve koku almadır Çocuk doktorları, burun tıkanıklığının bebeklerde diğer yaş gruplarına göre daha yaygın olduğunu söylemektedir Çoğu zaman, tıkalı burun endişelenecek bir şey değildir Ama bazen, bir endişe kaynağı olabilir Şüphe durumunda, bir doktoru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Tıkalı Burun Burun tıkanıklığı, nefes almada güçlük çekme insanoğlunun en eski şikayetlerinden biridir Bazıları için bu fazla önemli olmasa bile kimileri bu şikayetlerden dolayı çok güçlük çeker Doktorlar burun tıkanıklıklarının nedenlerini dört bölümde inceler ve bunlar aralarında ara sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt