Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeğin Gazının Cıkarılması

0
341

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bebeğin gazını cıkarma
Bebeğin gazını en kolay nasıl cıkarırız?

Cocuğun gazının cıkarılması

Cocuklarda gaz sancısını nasıl giderebiliriz nasıl gazını cıkarırız birlikte oğrenelim sevgili Anneler
Bebeğinizin emzirme veya beslenmesinden sonra atılması gereken sonraki adım gazını cıkarmaktırEmzirme sonrasında mutlaka bebeğinizin gazını cıkarmalısınız Bazı durumlarda gaz cıkarma işlemi emzirme sırasında da yapılmalıdır
Bebeğin gazını cıkarmanın en kolay yolu onun midesinin omzunuza gelecek şekilde kendinize yaslamak ve sırtını hafifce sıvazlamaktır Bebek gaz cıkarma sırasında emdiği sutun bir kısmını cıkartabilir Gaz sancıları bebeklerin ilk aylarda gelişmemiş sindirim sistemi nedeniyle karşılaştıkları bir sorundurGaz sancılarını gidermek ve bebeğinizin gazını daha rahat cıkarmasını sağlamak icin bebekler icin ozel olarak uretilmiş doğal bitki (rezene veya papatya) caylarını kullanabilirsiniz Ekstre oranları bebeklerin sindirim sistemine gore ayarlanan rezene ve papatya cayları beslenme aralarında veya beslenme sonrasında bebeğe istenilen sıklık ve miktarda verilebilir Bu tip bebek cayları, bebeklerin gazını kolay cıkarmasını ve daha rahat uyumalarını sağlarlar

imagesbebegingazinincikarilmasi5af7ca9a8026f

Similar threads

Bebeklerde Gaz Sancısı Nasıl Giderilir? Bebeğin gazının cıkarılması Bebeklerde gaz sancısı icin oneriler Bebeğinizin emzirme veya beslenmesinden sonra atılması gereken sonraki adım gazını cıkarmaktırEmzirme sonrasında mutlaka bebeğinizin gazını cıkarmalısınız Bazı durumlarda gaz cıkarma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Bebek gazı cıkarmak icin ne yapmalı Bebeğinizin emzirme veya beslenmesinden sonra atılması gereken sonraki adım gazını cıkarmaktırEmzirme sonrasında mutlaka bebeğinizin gazını cıkarmalısınız Bazı durumlarda gaz cıkarma işlemi emzirme sırasında da yapılmalıdır Bebeğin gazını cıkarmanın en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bebeğin Gazının Çıkarılması Bebeğin gazını çıkarma Bebeğin gazını en kolay nasıl çıkarırız? Çocuğun gazının çıkarılması Çocuklarda gaz sancısını nasıl giderebiliriz nasıl gazını çıkarırız birlikte öğrenelim sevgili Anneler Bebeğinizin emzirme veya beslenmesinden sonradan atılması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Bebeklerde Gaz Sancısı Nasıl Giderilir? Bebeğin gazının çıkarılması Bebeklerde gaz sancısı için öneriler Bebeğinizin emzirme ya da beslenmesinden sonradan atılması gereken sonraki adım gazını çıkarmaktırEmzirme sonrasında mutlaka bebeğinizin gazını çıkarmalısınız Bir Takım durumlarda gaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bebek gazı dışlamak için ne yapmalı Bebeğinizin emzirme ya da beslenmesinden daha sonra atılması gereken sonraki adım gazını çıkarmaktırEmzirme sonrasında mutlaka bebeğinizin gazını çıkarmalısınız Bir Takım durumlarda gaz sonuç işlemi emzirme esnasında da yapılmalıdır Bebeğin gazını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt