Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek Bisküvisi

Bebek Bisküvisi
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
bebek-biskuvisi.jpg

Bebek Bisküvisi Tanımı İçin Materyaller

  • 2 çay bardağı tam buğday unu yada yulaf unu
  • 2 çay bardağı pirinç unu
  • Yarım çay bardağı irmik
  • Yarım su bardağı mesken yoğurdu ( hamur kendini toplamazsa az daha ekleyin yoğururken)
  • 2 -3 çorba kaşığı pekmez
  • 125 gram tereyağı (oda sıcaklığında)

Bebek Bisküvisi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tüm materyalleri karıştırın ve yumuşak bir hamur elde edin.
  2. Katı olursa denetimli olarak yoğurt ekleyin.
  3. Hamurunuz çok yumuşak olursa, az az un ekleyin.
  4. Silindir üzere uzatın ve eşit olarak kesin. Klasik manzara vermek için çatalla iz yapabilirsiniz.
  5. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15dk ortası pişirin.
  6. İçi pişmemiş üzere görünecektir. Pekmezden ötürü o denli. Merak etmeyin.
  7. Üzerine hafif dokunduğunuzda sünger üzere hissetmeniz piştiğini tabir eder.
  8. Birinci sıcağı geçince (ılıkken) cam bir kavanoza koyup, dolabın alt kısmına koyun.
  9. Gereksiniminiz olduğunda alın. Yumuşak kalacaktır.Bebişlere afiyet olsun.
 
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt