Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bebek nasıl yapılır

bebek nasıl yapılır
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
BEBEK NASIL YAPILIR?DİYE SORMUŞLAR MİNİKLERE

BEBEK NASIL YAPILIR? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş:

Bebek yapmak icin anne bir yumurtanın uzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırarAbby, 6 yaşında

Ben asla bebek yapmiycam babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gun biraz daha hasta ve manyak oluyomuşMarieAnn, 9 yaşında

Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektirPaul, 6 yaşında

Bebek annemizin icinden cıkar, doktor da onun poposuna vurur cunku bebek doktoru ısırmıştırEdward, 6 yaşında

Bebek yapmak icin, bunu onemsemeyen biriyle olmak gerekirShelley, 7 yaşında

Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bi turlı dışarı cıkamıyorAlistair, 9 yaşında

Bebek yapmak icin once aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslındaPeter, 9 yaşında

Bebek yapmak icin uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazımLyn, 9 yaşında

Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hic yapmadımFrancis, 7 yaşında

Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydırPaulette, 6 yaşında

imagesbebeknasilyapilir5ad77c208ca67png

Similar threads

BEBEK NASIL YAPILIR?DİYE SORMUŞLAR MİNİKLERE BEBEK NASIL YAPILIR? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: Bebek yapmak icin anne bir yumurtanın üstüne yatar sonradan baba gelip yumurtayı kırarAbby, 6 yaşında Ben asla bebek yapmiycam babam dedi ancak bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
bebek nasıl yapılır? bebek nasıl olur cadde yazıları yazılır bebek nasil yapilir? Bebek Nasıl Yapılır Bebek Nasıl Yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları basmakalıp iyi) Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonradan baba gelip yumurtayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
!!!bebek Nasil Yapilir Sorusuna KÜÇÜkler Nasil Cvp VermİŞ Bakin!!! bebek nasıl yapılır felek ne zaman yazılır cadde yazıları nasıl yazılır BEBEK NASIL YAPILIR? Bebek nasil yapilir diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis: Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Miniklerden evlilik yorumlari KIMINLE EVLENECEGINIZE NASIL KARAR VERIRSINIZ? Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları onceden ayarlamıştır Biz de kime takılacaksak, bir Gun yolda yururken karşımıza cıkar Zeynep, 10 yaşında EVLENMEK ICIN EN UYGUN YAŞ KAC OLMALI? Yaşla ilgisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Bebeklerin Sekiz Yaşına Dek Gözlenen Gelişimleri İKİ HAFTALIK BEBEK; Bebek kolları ve bacakları hafif bükülmüş olarak yatar Bu dönemde emme, yakalama, arama gibi yeni doğan dönemine ait refleksler (otomatik hareketler) bebeğin tek hareketleri olabilir ara sıra bakışınızı yakalayıp size...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt