Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebek Salçası

Bebek Salçası
0
126

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Bebek Salçası Tanımı İçin Malzemeler

• 1 kilo kapya biber

Bebek Salçası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kapya biberleri bol suda yumuşayana kadar pişirelim.
  2. Yumuşacıktan sonra ağzı kapalı bir kapta biraz bekletelim böylelikle daha kolay soyulur.
  3. Kabuğunu da soyduktan sonra blenderle pürüzsüz kıvama getirelim.
  4. Buz kalıplarına koyup, buzlukta koruma edelim.
Bebek Salçası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bebek Salçası Tanımı İçin Materyaller 3 kilo kapya biber Bebek Salçası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Evvel kapya biberleri yıkayıp doğradım . Akabinde yumuşayıncaya kadar kaynattım. Blenderdan geçirdim. Daha sonra süzgeç deri de geçirdim. Soğuyunca buz torbasına huni ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Bebek Salçası Tanımı İçin Gereçler 4-5 adet kapya biber Bebek Salçası Tanımı Yapılışı Biliyorsunuz ki 1 yaşa kadar bebeklere tuz ve şeker yasak. Bu sebeple bebek çorbalarına olağan salça (tuzlu oldugundan) koyamıyoruz. Evvel kapya biberleri yıkayıp doğradım akabinde yumuşayıncaya kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Bebek Salçası Tanımı İçin Gereçler 3 adet kapya biberAlabildiği kadar su3 yemek kaşığı zeytinyağı Bebek Salçası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kapya biberleri rondodan geçiriyoruz. Rondoda çektiğimiz kapya biberleri üzerine biraz su ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Orta ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Bebek Salçası Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo tatlı kapya biber ( kırmızı biber)2 yemek kaşığı zeytinyağı1 su bardağı kadar su Bebek Salçası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle kapya biberlerimizi bol su ile yıkayalım. Ardından çekirdeklerini çıkararak tencereye alalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Biber Salçası Nasıl Yapılır (Videolu) İçin Materyaller 10 kilo kapya biberSofralık tuz Biber Salçası Nasıl Yapılır (Videolu) Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Kapya biberlerini yıkayıp temizleyelim ve robottan geçirelim. Bütün biberleri tepsilere paylaştıralım ve tuzlayalım. Balkonda güneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,500Konular
982,592Mesajlar
30,355Kullanıcılar
yaser28Son üye
Üst Alt