Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Behzat Ç oyuncuları

Behzat Ç oyuncuları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
behzat ç oyuncu kadrosu
Behzat Ç kadrosu
Behzat Ç dizisinde kimler oynuyor

Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç adlı dizinin başrolünde Vali dizisinde de rol alan Erdal Beşikçioğlu var

Beşikçioğlu'na, Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Seda Bakan, Ege Aydan, Serhat Nalbantoğlu ve Güner Özkul eşlik ediyor

Erdal Beşikçioğlu

Ayça Varlıer

Canan Ergüder

Seda Bakan

Ege Aydan

Serhat Nalbantoğlu

Güner Özkul
*

Similar threads

behzat ç behzat ç seni kalbime gömdüm behzat ç seni kalbime gömdüm vizyonda behzat ç seni kalbime gömdüm ne süre vizyonda? Geçtiğimiz yıl bir tv kanalında yayınlanan polisiye dizi Behzat Ç'nin filmi 'Behzat Ç Seni Kalbime Gömdümün İstanbul galası İstinye Park'ta gerçekleştirildi Dizi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Behzat Ç dizisinin konusu Behzat Ç dizisi hakkında bilgi Behzat Ç dizisinin konusu ne? 1981 doğumlu Emrah Serbest'in, Her temas iz bırakırve Hafriyatromanlarının baş karakteri Behzat Ç dizi oluyor Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç adlı dizinin başrolünde Vali dizisinde de rol bölge Erdal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filmi gösterim tarihi Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm filminin afişi Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm Behzat Ç Seni Kalbime Gömdüm 28 Ekim ’de Sinemalarda Sezonun en beğenilen ve harikulade sezon finali ile izleyenlerinden bir defa daha tam not olan Behzat ÇBu kere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Behzat Ç Oyuncu Kadrosu behzat ç oyuncu kadrosu behzat ç kadrosu oyuncuları oyuncuları isimleri tolga tuncer 1549267102 1549267102 behzatcoyuncukadrosu5c57f0a229132behzatcoyuncukadrosu5c57f0a229132behzatcoyuncukadrosu5c57f0a229132 Ilk çıktığından beri severek izlediğim dizinin oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç'den Ayrıldı mı? Ekranların sevilen ve böylece çok kişi kadar tepki toplayan Behzat Ç dün akşamki bölümüyle yeniden sosyal medyanın gündemndeydi Akşam yayınlanan bölümü Arka Sokaklar dizisine benimsemek yanlış olmaz, çünkü Behzat Ç dizi boyunca tek bir sahnede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt