Belen Tava Deftere Eklemeden Geçmeyin Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gr kuşbaşı et
- 2 adet soğan
- 4 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- 4 adet domates
- 4 diş sarımsak
- Tereyağı
- Yarım yemek kaşığı biber ve domates salçası
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
Belen Tava Deftere Eklemeden Geçmeyin Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyalleri küçük küçük doğrayın.
- Bir tepsiye alın.
- Sosunu atın ve güzelce karıştırın.
- Üzerine tereyağını küçük modüller halinde her yerine koyun.
- Üzerine yağlı fırın kağıdı kapatıp pişirin.
- Piştikten sonra kağıdı çıkarın 5 dkkada o hal pişirin. Afiyet olsun.