Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Belen Tava (Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava)

Hoş geldin! babak_be2008 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Belen Tava (Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava)
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
belen-tavahayatimda-yedigim-en-lezzetli-tava.jpg

Belen Tava (Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava) Tarifi İçin Malzemeler

• 500 gram kuşbaşından biraz daha ufak kırmızı et
  • 4 yemek kaşığı özü çıkarılmış kuyruk yağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya
  • 4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik

Belen Tava (Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben öncesinde kuyruk yağını doğrayıp tencere eriterek posasını ayırıp kalan kısmını kavanozlayıp kuyruk yağının özünü çıkarıyorum böylelikle kuyruk yağının ağır kokusu olmuyor ve tane tane yemeğinizin içinde yer almıyor, tereyağı gibi sürülebilir bir kıvam alıyor ve et yemeklerinize aşırı aşırı bir lezzet veriyor.
  2. Bütün malzemeleri doğrayarak bir kap içerisine alıp üzerine 1 su bardağı suyla açtığımız salçamızı ilave ediyoruz.
  3. Baharatlarımızıda ekleyerek harmanlıyoruz ve pişireceğiniz fırın kabına yerleştiriyoruz.
  4. Üzerine özünü çıkardığımız kuyruk yağındanda aralıklarla koyuyoruz.
  5. Tepsinizin ölçüsünde kestiğiniz fırın kağıdını muslukta ıslatıp elinizde sıkarak fazla suyundan kurtulduktan sonra tepsinin üzerine seriyoruz.
  6. 180 °fırında yaklaşık bir buçuk saat pişiriyoruz.
Üzerine ekmek bana bana afiyetle yiyoruz????misafir yemeklerindede vazgeçilmez bir ana yemek olarak kullanabilirsiniz deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Belen Tava (Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt