Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Akrep Sevgilim Akrep

Ben Akrep Sevgilim Akrep
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Akrep Sevgilim Akrep Astrolojik olarak Akrep burçlarının birlikteliği muhteşemdir Yataktan hiç çıkamayabilirsiniz Beraberliğiniz atom bombası kadar güçlüdür Bu ilişki kuvvetli ve iyidir İkinizde maddi ve duygusal olarak çok etkiliyicisiniz Duygularınız kaslı ve derindir Birlikte etrafınız aşkınızla çevrilecek ve dış dünyadan soyutlanacaksınız İlişkinizdeki sorun ikinizin ansızın sahiplenici ve kıskanç oluşudur İlişkinizin başında birbirinizi yakından peşine düşüp takip edersiniz Karşınızdakine belli etmeden onu yakından tanımaya çalışırsınız İlişkide bu şekilde bir yere varamazsınız Öbür yarınızı buldunuz! Akrep sevgiliniz sizin içgüdülerinizi ve hassas noktalarınızı iyi bilir İkinizde güçlü ve sevecen duygulara sahip olduğunuz için beraberliğiniz hissi olarak da çok güçlü olacaktır Bu ilişkide konuşmadan sadece gözlerinizle bile anlaşabilirsiniz Kaçamak bir görünüm bile birbirinize sayfalarca data vermenize yeter Durmayın! Bu hayatınızın aşkı olabilir Siz aşırılık istiyorsunuz ve sevgiliniz de buna sahip  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt