iltasyazilim
FD Üye
Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki anekdot dikkatini çekmiş
sevgilim, günaydın kahvaltın mutfakta ben alışverişe gidiyorum erken dönerim seni fazla seviyorum
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş yerleşik, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş
evlat dün gece neler oldu biliyor musun?
oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardındaki kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı
adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım neden o süre her şey temiz, kahvaltı hazırlanmış ve gazetelerim gücenmiş?
Çocuk:
onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, üstünü değiştirmeye çalıştığında ;
hanımefendi, beni yanlız bırakın BEN EVLİ BİR ADAMIMdedin *
sevgilim, günaydın kahvaltın mutfakta ben alışverişe gidiyorum erken dönerim seni fazla seviyorum
kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş yerleşik, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş
evlat dün gece neler oldu biliyor musun?
oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardındaki kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı
adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım neden o süre her şey temiz, kahvaltı hazırlanmış ve gazetelerim gücenmiş?
Çocuk:
onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, üstünü değiştirmeye çalıştığında ;
hanımefendi, beni yanlız bırakın BEN EVLİ BİR ADAMIMdedin *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.