Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ben polis olmak ve katılmak istiyorum

ben polis olmak ve katılmak istiyorum
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Selam lar ben polislihe katılmak istiyorum ama nasıl başvuru yapacahımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

Cevap: ben polis olmak ve katılmak istiyorum

Polis olmak icin birden fazla yol vardır Bunlar;

Polis Kolejinde liseyi bitirmekArdından sınavsız olarak polis akademisine girmek

Polis Meslek Yuksekokulunda iki yıl eğitim almak ve ardından sınavlara katılmak

Polis akademisi sınavına girmek

Son olarak da 6 aylık Polis Meslek Eğitim Merkezlerine başvurmak

Bu yollardan bir tanesini secerek size uygun rol haritasını cizebilirsiniz

Similar threads

Selam lar ben polislihe bulunma istiyorum ama nasıl kullanım yapacahımı bilmiyorum muavin olurmusunuz? Cevap: ben polis edinmek ve yeralma istiyorum Polis almak için pat diye pozitif yol vardır Bunlar; Polis Kolejinde liseyi bitirmekArdından sınavsız olarak polis akademisine girmek Polis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
polis olmak icin hangi okullara gitmeliyiz Polis Olmak icin gidilmesi gereken okul Polis meslek yuksek okulu PMYO'dur Turkiye ’de Polis Memuru olabilmek icin iki farklı şekilde eğitim alınmaktadır Bunlardan en onemlisi lise mezunlarının girebildiği Polis Meslek Yuksek Okulları ’dır PMYO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
polis elde etmek istiyorum Türkiyede polis edinmek için 4 yol var 1Yol İlki, lise düzeyindeki Polis Koleji Ankara da yatılı eğitim veren koleje, 2006 yılında 306 bin 855 kullanım oldu Bir sene İngilizce hazırlık okuyup koleji 4 yılda bitiren öğrenciler, Polis Akademisi ne sınavsız girmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Polis olmak isteyenlerde bulunması gereken şartlar Polis olmak isteyenler icin yardımı olabilir Turkiyede polis olmak icin 4 yol var 1Yol İlki, lise duzeyindeki Polis Koleji Ankara da yatılı eğitim veren koleje, 2006 yılında 306 bin 855 başvuru oldu Bir yıl İngilizce hazırlık okuyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
PMYO nedir Polis Meslek Yuksek Okulu hakkında bilgi Eğitim suresi 2 yıldır ve okul yatılıdır On lisans programı olarak eğitim verilmektedir Matematik ingilizce gibi temel derslerin yanında polislik mesleği ile ilgili meslek dersleride verilmektedir Not ortalaması sistemi universitedekiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt