Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Annem Bir Melek 16.Bölüm

Benim Annem Bir Melek 16.Bölüm
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Benim Annem Bir Melek 16Bölüm Birim Özeti: Apartmanda herkes kendine göre bayram için hazirliklar yapiyor Siddik ile Hasila, Alicon Bey’in izin vermemesi nedeni ile bayram için köylerine gidememenin sikintisini yasamaktalar Siddik bir yerlerden bir davul bulup, güya Ramazan her tarafında davul çalmis gibi dairelerin kapisina artan bir şekilde bahsis toplar Bu uyanikligi ile epey para kazanacagini düsünmüstür lakin ondan daha uyaniklarin oldugunu unutmustur Sinem’e bayram günü giymesi için hem annesi hem de babaannesi ayri ayri elbise alinca büyük bir sorun çikar Sinem hangisinin aldigi elbiseyi giyip çikiracagini bilemez Herkes bu sorunu kazasiz belasiz nasil atlatacagini düsünürken çözümü yine Sinem bulur Bir gün Ece evde yokken icra müdürlügünden ihtarname gelir ve Neriman’in eline geçer Olayin gelini ile ilgisi oldugunu düsünen Neriman aralıksız hacizlerden, hacze ugramis ailelerin baslarina gelen felaketlerden bahsederek Ece’ye iskence etmeye baslar Sonunda dayanamayan Ece, bir arkadasindan borç alir ve parayi ödemek için bankaya gider lakin orada bir sürpriz ile karsilasir  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt