iltasyazilim
FD Üye
yaş oldu 23 bu yaşa kadar 4 kız sevdim 4ündende karşılık bulamadım sonuncusu
beni en çok hırpalayan halada hırpalamaya aralıksız oldu unut diyeceksniz
unutmak olur ya kolayda unuttuğum kız olmuyor işde kalbim oluyor kalbi bypass ediyorum o zmn da vicdansız umarsamaz bi adam oluyorum kalbim kan pompalamaya yarayan araca dönüyor
heralde bundan bi 56 yıl teselliyi şefkati hayat kadınlarının kollarına aramaya başlıcam sürekli moralsiz edinmek bir süre alışkanlık yapıyo melonkoli dediginiz şey bagımlılık yapıyo içtikçe içeseniz içki komasına girene kadar sürdürmek istiyosunuz gökden bir taş şayet kafanızı yarsın die dua etmeye başlıyosunuz
acaba varmı bu durumdan kurtulmuş yada önerisi çagresi olan
beni en çok hırpalayan halada hırpalamaya aralıksız oldu unut diyeceksniz
unutmak olur ya kolayda unuttuğum kız olmuyor işde kalbim oluyor kalbi bypass ediyorum o zmn da vicdansız umarsamaz bi adam oluyorum kalbim kan pompalamaya yarayan araca dönüyor
heralde bundan bi 56 yıl teselliyi şefkati hayat kadınlarının kollarına aramaya başlıcam sürekli moralsiz edinmek bir süre alışkanlık yapıyo melonkoli dediginiz şey bagımlılık yapıyo içtikçe içeseniz içki komasına girene kadar sürdürmek istiyosunuz gökden bir taş şayet kafanızı yarsın die dua etmeye başlıyosunuz
acaba varmı bu durumdan kurtulmuş yada önerisi çagresi olan
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.