Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşamel Soslu Karnabahar

Beşamel Soslu Karnabahar
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
besamal-soslu-karnibahar-1.jpg

Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım karnabahar
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 dolu yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım bardak rendelenmiş kaşar
  • 1 çay kaşığı tuz

Beşamel Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı

  1. Evvel karnabaharı hafif canlı kalacak halde haşlayın.
  2. Haşlama suyuna tuz atarsanız içine çekecek ve daha lezzetli olacaktır.
  3. Haşlandıktan sonra süzün ve bir borcama serin.
  4. Başka tarafta bir tencerede tereyağı eritin ve üzerine un ekleyip karıştırın.
  5. Kokusu çıkan unun üzerine sütü yavaş yavaş ekleyip uygunca karıştırın.
  6. Topak topak olmaması daima karıştırmanız gerekmektedir.
  7. Karabiber ve tuz ekleyip karıştırıp ocaktan alın. Borcamdaki karnabaharın üzerine dökün.
  8. Kaşar da ekleyip 190- 200 derece de ısıtılmış fırına atabilirsiniz.
 
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt