Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beşamel Soslu Sebze Graten

Beşamel Soslu Sebze Graten

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
besamel-soslu-sebze-graten.jpg

Beşamel Soslu Sebze Graten Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • Yarım kilo brokoli
  • Yarım kilo karnabahar
  • 2 adet patates
Üzeri için beşamel sos;
  • 2 bardak soğuk süt
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı tam buğday un

Beşamel Soslu Sebze Graten Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabahar çiçeklerine ayrılır. Brokoli ve diğer sebzeler doğranır.
  2. 1 litre suda haşlanır.
  3. Üzeri için beşamel sos yapılır.
  4. 1 yemek kaşığı tereyağ ,2 yemek kaşığı tam buğday un ile kavrulur.
  5. Daha sonra üstüne 2 bardak soğuk süt ile az az dökülerek beşamel sos hazırlanır.
  6. Hazırladığımız beşamel sosu sebzelerimizin üstüne dökülerek fırında pişirilir. 170 derecede 25 dakikada.Afiyet olsun????.
    Diyet tarifleri, öneriler için veya kişiye özel online beslenme programı hakkında bilgiler almak için instagram hesabımı takip edebilirsiniz. @dytsifahatun.

Beşamel Soslu Sebze Graten Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

 
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt