bilgisayarci
FD Üye
Beşamel Soslu Sebze Graten Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet havuç
- Yarım kilo brokoli
- Yarım kilo karnabahar
- 2 adet patates
- 2 bardak soğuk süt
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı tam buğday un
Beşamel Soslu Sebze Graten Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabahar çiçeklerine ayrılır. Brokoli ve diğer sebzeler doğranır.
- 1 litre suda haşlanır.
- Üzeri için beşamel sos yapılır.
- 1 yemek kaşığı tereyağ ,2 yemek kaşığı tam buğday un ile kavrulur.
- Daha sonra üstüne 2 bardak soğuk süt ile az az dökülerek beşamel sos hazırlanır.
- Hazırladığımız beşamel sosu sebzelerimizin üstüne dökülerek fırında pişirilir. 170 derecede 25 dakikada.Afiyet olsun????.
Diyet tarifleri, öneriler için veya kişiye özel online beslenme programı hakkında bilgiler almak için instagram hesabımı takip edebilirsiniz. @dytsifahatun.
Beşamel Soslu Sebze Graten Tarifi Fotoğraflı Yapılışı