Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beşamelli Karnabahar

Beşamelli Karnabahar
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
basemelli-karnabahar.jpg

Beşamelli Karnabahar Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük karnabahar
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz
  • Az muskat
  • Karabiber, pulbiber
  • Kaşar rendesi

Beşamelli Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Karnabaharları bol suda kaynatıp az yumuşayınca suyunu süzüyoruz ,borcama alıyoruz.
  2. Tereyağı da unu güzelce kavurup sütü ilave ediyoruz .
  3. Akışkan kıvam alınca tuzu ,muskat ve az karabiber ilave ediyoruz.
  4. Hazır olan beşameli karnabaharın üzerine döküp üzerine kaşar rendeleyin.
  5. 10 dk fırında sadece üzeri kızaracak şekilde bekletiyoruz .
  6. Yemeğe hazır ,etli yemeklerin yanında efsane oluyor.
Beşamelli Karnabahar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt