Besleyici Vitamin Deposu Lahana Yemeği (+8ay) Tanımı İçin Gereçler
- 1 kahve fincanı ince doğranmış lahana
- 1 havucun üçte biri
- 1 tatlı kaşığı siyez bulguru
- 1 tatlı kaşığı soğan rendesi
- 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım sızma zeytinyağı
Besleyici Vitamin Deposu Lahana Yemeği (+8ay) Tanımı Yapılışı
- Zerzevatları yıkayıp temizleyin. Bulguru da hoş bir halde ayıklayıp yıkayın.
- En alta soğanları üstüne havuçları onun üstüne lahanayı ve en üste bulgur olacak halde çelik tencereye sıralayın.
- Üzerine çıkacak formda su ek edip çok kısık ateşte lahanalar yumuşayıncaya kadar pişirin.
- Şayet su muhtaçlığı olur ise tekrar ilave edebilirsiniz.