Beta hcg yaptırdım negatif çıktı bhcg yaptıranlar yardım Kizlar selam, araniza yeni katildim sizlere danismak istiyorum Bebis icin calisiyoruz eylul ayinda kum doktugum icin adetim baya bir gecikmisti 11 inde oldum 14 unde bitmisti 15 inde calismaya basladik ve Ben Cok merak ettigim icin 10 gün sonradan beta hcg yaptirdim olumsuz cikti adetin ilk gununden 14 Gun ovulasyon oluyormus 25 ine eşit geliyor dayanamadim bu ayin 2nde tekrar kan testi yaptirdim yeniden olumsuz cikti Simdi gecen aya gore tekrar 11 adet gunum olarak dusunuyorum lakin yeniden kumdan gecikmede olabilir Cok merak ediyorum 2 kez negatif ciktigi icin cok uzgunum 18inde baştan test yaptiracagim Ve beyaz seffaf akintim oldu 1 hafta oncede bu akinti olmustu kumdan dolayi sol kasigimda agri sizlama oluyordu bugun ilk kez sol kasigimda ara ara batmalar oluyor Cok merak ediyorum yeniden olumsuz cikacak diye Cok korkuyorumzaman ayirip okuyan tum meleklere tesekkur ederimbetahcgyaptirdimnegatifciktibhcgyaptiranlaryardim5c44c75c731d7 105 200alt Beta hcg yaptırdım negatif çıktı bhcg yaptıranlar yardım Beta hcg yaptırdım negatif çıktı bhcg yaptıranlar yardım