Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beyaz bir ışık

Beyaz bir ışık

Similar threads

Arkadaşlar 1 hafta öncesinden kontak lens kullanmaya başladımMuayne olduğumda gözlerimin ikiside 075 olduğunu öğrendim lakin hekim şuanlık 050 nin yeterli olacağını söylediOksijen geçirgenli 050 numaralı lensimi aldımYaklasık 80 tl tuttu(6 adet, toplam 3 ay süre) Lensi kolayca çıkarıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar konuyu en uygun buraya açılır diye düşündüm inşallah doğru düşünmüşümdür Benim sorunum şu mesela akşam oluyor evin kapısını kitliyorum Daha elimi çekip arkamı dönüyorum dur kitledim mi diye gene bakıyorum ( Burada bellek yitimi falan değil muhakkak o lahza düşünüyorum ulan derhal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Selamün Aleyküm arkadaşlar Benim bir sorunum var migrenim başlamadan önce göz kararması yok de böyle gözümle odaklandığım yerde siyah noktacıklar görüyorum bu benim deneyimlerime kadar migren ağrısının başlıyacağı anlamına geliyo bu siyah nokta görme durumunda başım ağrıımyor ve bu olay bi 1015...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
bayrak şiirini yazarı kimdir Arif Nihat Asya 7 Şubat 1904, İnceğiz, Çatalca, İstanbul 5 Ocak 1975, Ankara), milliyetçi şiirleriyle bilinen ve Adana'nın kurtuluş günü olan 5 Ocak günü yazdığı ünlü Sancakşiirinden dolayı Sancak şairiolarak da anılan Türk şairdir İŞTE SANCAK ŞİİRİ Ey,mavi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce burundan hem kemik eğriliği hemde estetik ameliyatı oldum Burnum hala hareketsiz arada bir burun içime bir ışık yardımıyla bakıyorum ve geçenlerde bakarken içinde sarı renkli bere ve sümük tarzı birşeyler gördüm ve cımbızla onları çekip aldım Arkadaşlar benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt