Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ara Sıra gözümle biryere bakıyorum fakat oraya odaklanmıyorum, düş kuruyorumBaktığım yerde değil daha yukarlarda beyaz bir ışık görüyorumPsikolojik olabilir mi?
Arkadaşlar 1 hafta öncesinden kontak lens kullanmaya başladımMuayne olduğumda gözlerimin ikiside 075 olduğunu öğrendim lakin hekim şuanlık 050 nin yeterli olacağını söylediOksijen geçirgenli 050 numaralı lensimi aldımYaklasık 80 tl tuttu(6 adet, toplam 3 ay süre) Lensi kolayca çıkarıyorum...
Arkadaşlar konuyu en uygun buraya açılır diye düşündüm inşallah doğru düşünmüşümdür
Benim sorunum şu mesela akşam oluyor evin kapısını kitliyorum
Daha elimi çekip arkamı dönüyorum dur kitledim mi diye gene bakıyorum
( Burada bellek yitimi falan değil muhakkak o lahza düşünüyorum ulan derhal...
Selamün Aleyküm arkadaşlar
Benim bir sorunum var migrenim başlamadan önce göz kararması yok de böyle gözümle odaklandığım yerde siyah noktacıklar görüyorum bu benim deneyimlerime kadar migren ağrısının başlıyacağı anlamına geliyo bu siyah nokta görme durumunda başım ağrıımyor ve bu olay bi 1015...
bayrak şiirini yazarı kimdir
Arif Nihat Asya 7 Şubat 1904, İnceğiz, Çatalca, İstanbul 5 Ocak 1975, Ankara),
milliyetçi şiirleriyle bilinen ve Adana'nın kurtuluş günü olan 5 Ocak günü yazdığı ünlü Sancakşiirinden dolayı Sancak şairiolarak da anılan Türk şairdir
İŞTE SANCAK ŞİİRİ
Ey,mavi...
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce burundan hem kemik eğriliği hemde estetik ameliyatı oldum Burnum hala hareketsiz arada bir burun içime bir ışık yardımıyla bakıyorum ve geçenlerde bakarken içinde sarı renkli bere ve sümük tarzı birşeyler gördüm ve cımbızla onları çekip aldım Arkadaşlar benim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.