Beyaz Lahana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Beyaz lahana
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 buçuk su bardağı bulgur
- 1 buçuk yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı pul biberi
- 2,5 litre sıcak su
Beyaz Lahana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle lahanalarımızı ince ince ufaltıyoruz .
- Daha sonra tencereyi ocağa alıyoruz ,içene bir çay bardağı sıvı yağımızı ,bir buçuk yemek kaşığı salçamızı ,bir yemek kaşığı tuz ,bir yemek kaşığı pul biber alarak kavuruyoruz .
- Kavurduktan sonra bir buçuk su bardağı bulgurumuzu ek ediyoruz.
- Lahanalarımızı da ek ediyoruz ve karıştırıyoruz .
- Karıştırdıktan sonra 2,5 litre sıcak suyunuzu ekleyerek pişmeye bırakıyoruz afiyet olsun.