elektronikci
FD Üye
Beyaz Lahanalı Pancar Meze Tanımı İçin Materyaller
- 2 yaprak beyaz lahana
- 2 adet pancar
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- 4-5 adet kornişon turşu
- 1 diş sarımsak
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Beyaz Lahanalı Pancar Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Pancarları rendeleyip zeytinyağı koyduğumuz tavaya alıp biraz kavuruyoruz.
- Üzerine ince kıydığımız beyaz lahanaları ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
- Bu evrede bir ölçü tuz ekliyoruz.
- Lahanalarda biraz kavrulunca ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Başka bir yerde süzme yoğurt ve sarımsak eziğini karıştırıyoruz .
- Kornişonlarıda doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.
- Servis tabağına aldıktan sonra üzerine ceviz ve zeytinyağı ekliyoruz. Afiyet olsun ????.