Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyaz Show geri mi dönüyor? İşte ilk açıklama

Beyaz Show geri mi dönüyor? İşte ilk açıklama
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
beyaz_show_geri_mi_donuyor_iste_ilk_aciklama_1576652330_658.jpg

Ekranın en uzun soluklu show programı olma özelliğini taşıyan Beyaz Show, belirli bir süredir ekranda yoktu. Programın yeniden başlayacağı iddia edildi.

Ünlü showman Beyazıt Öztürk, 2 sezondur ara verdiği Beyaz Show programına, yeniden başlama kararı aldı. Öztürk bu kararını, O Ses Türkiye yarışmasında bir yarışmacıya söylediği, “Yakında başlayacağım kendi televizyon programım Beyaz Show’da sana vokal yaptırırım.” sözleriyle açıkladı.

GAKxA_1576652372_1191.jpg

Öztürk, programla ilgili olarak daha önce, “Biraz dinlendim ve ‘Neler yapabiliriz?’ diye düşündüm. Büyük ihtimalle değişik bir kafayla program hazırlayacağız.” diye konuşmuştu.

Similar threads

Ekranın en uzun soluklu show programı olma özelliğini taşıyan Beyaz Show, belli bir müddettir ekranda yoktu. Programın yine başlayacağı argüman edildi. Ünlü showman Beyazıt Öztürk, 2 seridir ara verdiği Beyaz Show programına, yine başlama kararı aldı. Öztürk bu kararını, O Ses Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ünlü showman Beyazıt Öztürk, Beyaz Show yeniden mi başlıyor iddialarına yanıt verdi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Ünlü showman Beyazıt Öztürk, pandemi sürecinde yaşadıklarını anlattı. Evden hiç çıkmadığını belirten Öztürk, “Annemi çok özledim. 16 Mart’tan bu yana evden çıkmıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ünlü showman Beyazıt Öztürk, Kanal D'de tekrarları yayınlanmaya başlayan Beyaz Show'un yeniden başlayacağını duyurdu. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Karantina sürecinden dolayı aylardır evinden çıkmayan Beyazıt Öztürk, bu süreçte neler yaptığını, “Karantinada kadınların işinin ne kadar güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ünlü showman Beyazıt Öztürk, kendisine yeni bir ev almaya karar verdi. Ünlü showman bu sebeple İspanya'daki evini satma kararı aldı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Beyaz Show yeniden başlayacak iddialarıyla gündeme gelen Beyazıt Öztürk, İspanya'daki evini satma kararı aldı. Kendisine bahçeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, yıllardır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'u ekrana geri getirmek için hazırlıklarını yapıyor. Beyaz Show bu defa TV8 ekranlarında yer alacak. Bu müjdeli haberi ise fenomen Burak Altındağ verdi. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kanal D ekranlarında 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt