Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beyler yardım Allah aşkınaaaaaaa

Beyler yardım Allah aşkınaaaaaaa
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sa öncedende derdimi anlatmıştım hemen ben bu kıza dün sinemaya gidelimmi dedim o da işim olmazsa olur dedibu kızda bana demişti aşıkmısın diye bende evet dedim kim dedi okuldanmı dedi bende evet dedim kim olduğnu söylemedim şimdi dün sinemaya gidelimmi dedim? anlamışmıdır? bu kız seviyomu beni?

Similar threads

sa öncedende derdimi anlatmıştım acilen ben bu kıza dün sinemaya gidelimmi dedim o da işim olmazsa olur dedibu kızda bana demişti aşıkmısın diye bende evet dedim kim dedi okuldanmı dedi bende evet dedim kim olduğnu söylemedim derhal dün sinemaya gidelimmi dedim? anlamışmıdır? bu kız seviyomu beni?
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Arkadaşlar dershanede bir kız vardı hoş bir kız kızdan hoşlandım kıza bayağı kahve ısmarladım muhabbet ettik falan herşey yolundaydı iyiydide facebooktan konuştuk sinemaya gidelimmi dedim bitmiş olur dedi hatta baya bir olumlu karşıladı daha sonra 1 gün geçti aradan facebookta online idi slm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
merhabalar arkadaşlarım yılbaşında otelde bir kızla tanıştım arkadaşlar derhal otelde net cafede kızla tanıştım müşterek konuşuyorduk ben konuşuyorum oda konuşuyor ben sustuğum süre o da konuşuyor işte bana dediki kızlar hakkında ne düşünüyorsun dedi bende iyi şeyler düşünüyorum dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
sabahtan gittim ona aldığım hediyeyi beğenip beğenmediğini sordum işte bu kabul edemem falan dedi neyse ikna ettim o sırada beni çok sinirlendiren birşey dedi ( hediyeyle ilgili yok) bir yerde oturuyordum bu beni fark etti geldi neyin var dedi yok birşey dedim belirlenmiş misin falan dedi ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar ne gerçekleştirmek istiyor anlamıyorum arkadaşlar uzun oldu lütfen okuyun Ayrılalı 25 ay oldu arkadaşlar Kendi ayrıldı ayrılırken benim olağanüstü biri oldugumu , senin gibi birisi zorlama bulunur demişti ve ayrılmıştık ayrıldıgımızdan 15 ay geçtikten sonradan , bana mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt