Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beylerin Eşlerine Sozyleyemedikleri

Beylerin Eşlerine Sozyleyemedikleri
0
194

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
CEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi?

BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER
CEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok

SEVGİLİM BİRAZ ARA VER SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
CEVİRİSİ: Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olucak filmin icine ettin!!

HMMM EVET COK İLGİNC HAYATIM
CEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?

ENDİŞELENME TATLIM ALT TARAFI KUCUK BİR KESİK
CEVİRİSİ: Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem

HANİ NEREYE DUŞTU?? BULAMIYORUM İŞTE!!
CEVİRİSİ: Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım dolayısıyla attığın gibi kendin bul

YİNE NE YAPTIM????
CEVİRİSİ: Yine nasıl yakaladın???

TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
CEVİRİSİ: Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın

BİLİYORSUN GUZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
CEVİRİSİ: Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam

MUHTEŞEM GORUNUYORSUN
CEVİRİSİ: Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geciricem

SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
CEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak

Similar threads

BEN BALIĞA CIKIYORUM CEVİRİSİ: Ben elimde bir cubukla butun gun sandalda oturucam, kusana kadar icicem ve denizde yuzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY CEVİRİSİ: Bunun bilinen bir mantıklı acıklaması yok, Boşuna uğrasma hicbir mantık kalıbına sokamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ? ÇEVİRİSİ: Yemek niçin hala masaya gelmedi? BUNU IZAH ETMEK FAZLA UZUN SÜRER ÇEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim değil SEVGİLİM BIRAZ ARA VER SABAH BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN ÇEVİRİSİ: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
erkeler ne der?ne düşünür? BEN BALIĞA ÇIKIYORUMÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun tanıdık bir akılcı açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
BEN BALIĞA ÇIKIYORUM ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla tüm gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun bilinen bir rasyonel açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ne; ne demektir (erkekler için) Erkeğinizin sizi sevdiğini, önemsediğini, değerinde verdiğini nasıl anlarsınız? Natürel ancak davranışlarından, sözlerinden İşte birkaç anahtar sözcük! Erkek ne der? Fakat aslında ne çağrıda bulunmak ister? 1 Ben balığa çıkıyorumÇevirisi: Ben elimde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,506Konular
983,087Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt