YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
CEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi?
BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER
CEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok
SEVGİLİM BİRAZ ARA VER SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
CEVİRİSİ: Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olucak filmin icine ettin!!
HMMM EVET COK İLGİNC HAYATIM
CEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?
ENDİŞELENME TATLIM ALT TARAFI KUCUK BİR KESİK
CEVİRİSİ: Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem
HANİ NEREYE DUŞTU?? BULAMIYORUM İŞTE!!
CEVİRİSİ: Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım dolayısıyla attığın gibi kendin bul
YİNE NE YAPTIM????
CEVİRİSİ: Yine nasıl yakaladın???
TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
CEVİRİSİ: Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın
BİLİYORSUN GUZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
CEVİRİSİ: Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam
MUHTEŞEM GORUNUYORSUN
CEVİRİSİ: Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geciricem
SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
CEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak
CEVİRİSİ: Yemek neden hala masaya gelmedi?
BUNU ANLATMAK COK UZUN SURER
CEVİRİSİ: Bu lanet şeyin nasıl calıştığı hakkında hicbir fikrim yok
SEVGİLİM BİRAZ ARA VER SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
CEVİRİSİ: Şu elektrikli supurgeyi artık sustursan iyi olucak filmin icine ettin!!
HMMM EVET COK İLGİNC HAYATIM
CEVİRİSİ: Sen hala konuşuyor musun?
ENDİŞELENME TATLIM ALT TARAFI KUCUK BİR KESİK
CEVİRİSİ: Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem
HANİ NEREYE DUŞTU?? BULAMIYORUM İŞTE!!
CEVİRİSİ: Yakalamak icin ellerimi actım ama yakalayamadım dolayısıyla attığın gibi kendin bul
YİNE NE YAPTIM????
CEVİRİSİ: Yine nasıl yakaladın???
TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
CEVİRİSİ: Ne soylediğin hakkında hicbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp cağırmazsın
BİLİYORSUN GUZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
CEVİRİSİ: Senin cığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kotusuyle karşılaşma riskini goze alamam
MUHTEŞEM GORUNUYORSUN
CEVİRİSİ: Allahım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geciricem
SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZNERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
CEVİRİSİ: Bizi kimse bulamayacak
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.