Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beynin egzersiz yapısı hakkında..çok önemli!! - çok sıkıntılı bir mevzum var-

Beynin egzersiz yapısı hakkında..çok önemli!! - çok sıkıntılı bir mevzum var-

Similar threads

Us Sağlığımız ve Çalışma Evimiz yeni yapılan camiye yakındı Bir Takım tanıdıklarımız, evleri yakın olduğu hâlde camiye arabayla gelmeyi tercih ediyordu Ben ise, yürüye yürüye gidiyordum Namaz çıkışı bazen beni arabalarına ağırlama ediyorlar ve mecburen arabayla eve geri dönüyorduk Ben de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Beyin insanın var olması, yemek hazırlaması, sabah uyanıp işe gidebilmesi ve her gün aynı işte çalışıp benzer uğraşılarına devam ederken bir yandan da yeni hobiler edinmesine yarayan yaklaşık 1500 gram ağırlığında tuhaf, jölemsi kıvamdan ve derin yarıklarla birbirinden ayrılan şişkin kıvrımlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
İnsanın zihin kapasitesi onun beynindeki nöronlar arasında kurduğu bağlantılara bağlıdır. Hepimiz yaklaşık olarak 15 milyar sinir hücresi ile dünyaya geliriz. Önemli olan bu sayı değil, bu nöronlar arasında bizim kurduğumuz bağlantılar. Doğduğumuzda milyarlarca nöronun gövdeleri hazırdır ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Endorfin maddesi bakımından zengin olan bitter çikolata, vücuttaki sinir hücrelerini en işlevsel hale getirir. Yapılan araştırmalarda diğer çikolatalara göre kakaonun en saf hali bulunan bitter çikolata, aynı zamanda güçlü bir antioksidan maddesi olan flanovol tarafından zengindir. Peki bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
İnsan bedeninde meydana gelen hareket meselelerine neden olan nörolojik rahatsızlıklar, şahısların hayatı da kıymetli ölçüde etkiliyor. Bu sıkıntıların tedavisinde ise son yıllarda öne çıkan 'Derin Beyin Stimülasyonu' yani halk ortasında bilinen ismiyle 'Beyin Pili' şahısların hayata daha sıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt