Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beze (Mereng)

Beze (Mereng)
0
75

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Beze (Mereng) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta akı(42 gr)
  • 1 su bardağı pudra şekeri(84 gr)
  • 1 fiske tuz

Beze (Mereng) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta akının iki katı şeker kullanılıyor.
  2. Yumurta aklarını bir fiske tuz ile çırpılır.
  3. Hafif kabaran yumurta aklarına üç dört seferde pudra şekerini ekliyoruz.
  4. İyice kar olana kadar çırpılır.
  5. Daha sonra sıkma torbasına duy konulur ve formlar verilip, sıkılır.
  6. 100 derecede 1 saat pişirilir.
Beze (Mereng) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt