elektronikci
FD Üye
Beze Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet yumurta akı
- 1 çimdik tuz
- 1 su bardağı pudra şekeri
Beze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Çırpma kabına yumurta aklarını koyalım, mikserle beyazlayana kadar çırpalım.
- 1 çimdik tuzumuzu ekleyelim, çırpmaya devam edelim .
- Mikser çalışır vaziyette azar azar pudra şekerini ekleyelim.
- Krem şanti kıvamına gelene kadar çırpalım.
- Krem şanti kıvamına geldikten sonra sıkma torbamıza koyalım ve yağlı kağıt serili tepsimize bezelerimizi hal vererek sıkalım .
- Önceden ısıtılmış 100 derecelik fırına verelim 1 saat pişirelim, yapacak şahıslara şimdiden afiyet olsun.