Bezelye Pureli Tavşan Tarifi
Resimli Bezelye Pureli Tavşan Tarifi
Malzemeler
100 g tavşan boneless et,
1 corba kaşığı ekmek kırıntısı
2 corba kaşığı sut
1 corba kaşığı krema
1 yumurta
1 havuc
1 siyah zeytin
20 gr tereyağı
maydanoz
tuz
bezelye
imagesbezelyepurelitavsantarifiresimli5ad3ec544c713
Yapılışı
Sut ile ekmek kırıntısını karıştırın Havucu yıkayıp soyun Buharda 5 dakika ve pişirerek ezilin Pişmiş tavşan etini, havuc, ekmek kırıntısı, butun yumurta ve bir cimdik tuzu karıştırın Bu pureden tabak icinde tavşan goruntusu yapın, zeytin tanesini ikiye keserek gozlerini, maydanoz dallarından da bıyıklarını yapın Pişmiş bezelye ile kremayı ezerek pure yapın, tavşanın yanında bebeğe yedirin
Resimli Bezelye Pureli Tavşan Tarifi
Malzemeler
100 g tavşan boneless et,
1 corba kaşığı ekmek kırıntısı
2 corba kaşığı sut
1 corba kaşığı krema
1 yumurta
1 havuc
1 siyah zeytin
20 gr tereyağı
maydanoz
tuz
bezelye
imagesbezelyepurelitavsantarifiresimli5ad3ec544c713
Yapılışı
Sut ile ekmek kırıntısını karıştırın Havucu yıkayıp soyun Buharda 5 dakika ve pişirerek ezilin Pişmiş tavşan etini, havuc, ekmek kırıntısı, butun yumurta ve bir cimdik tuzu karıştırın Bu pureden tabak icinde tavşan goruntusu yapın, zeytin tanesini ikiye keserek gozlerini, maydanoz dallarından da bıyıklarını yapın Pişmiş bezelye ile kremayı ezerek pure yapın, tavşanın yanında bebeğe yedirin