Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bezelye Ve Nohutlu Yahni

Bezelye Ve Nohutlu Yahni

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
bezelye-ve-nohutlu-yahni.jpg

Bezelye Ve Nohutlu Yahni Tarifi İçin Malzemeler

  • 300 gram et
  • 2 su bardağı nohut
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 adet soğan
  • 4 adet patates
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 adet havuç
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Bezelye Ve Nohutlu Yahni Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce eti (1 saat) nohut ve bezelyeyi (Yumuşayıncaya kadar) haşlıyoruz.
  2. Haşladıklarımızı kenara alıyoruz, nohut ve bezelye suyundan süzülür.
  3. Pişirme tenceresinde soğan tereyağlı kavrularak önce salça sonra küp doğranmış havuç eklenir.
  4. Havuç bir az yumuşayıncaya bezelye, patates, et ve nohut eklenerek 5 dakika beraber kavrulur.
  5. Üzerine suyu, tuz ve baharatlar da eklenerek pişirilir.
Bezelye Ve Nohutlu Yahni Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt