Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bezelyeli Patates

Bezelyeli Patates
0
21

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
bezelyeli-patates.jpg

Bezelyeli Patates Tanımı İçin Gereçler

  • 6 tane patates
  • 1 tane soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • İstenilen ölçüde kuşbaşı doğranmış et
  • Yarım çay bardağına yakın sıvı yağ
  • Sıcak su
  • Bezelye( ölçüsünü istediğiniz kadar koyabilirsiniz)
  • Tuz

Bezelyeli Patates Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tencereye yemekte kullanacağımız kuşbaşı doğranmış etimizi önden pişirme yapalım.
  2. Pişen etimizi başka bir kaba alalım.
  3. Tencereye sıvı yağ ve soğanları da koyalım kavuralım.
  4. Salça ve patatesleri (küp formunda doğranmış) ekleyelim. Yeterlice kavuralım.
  5. Pişirdiğimiz eti ve tane bezelyelerimizi de koyalım.
  6. Düzgünce karıştırdıktan sonra üzerini geçmeyecek halde sıcak suyunu da ekleyelim.
  7. Tuzu da ek ettikten sonra pişmeye bırakalım.
  8. Patatesler piştikten sonra yemeğimizi ocaktan alalım.
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt