Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bi açılış yapmalımıyım artık

bi açılış yapmalımıyım artık
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Ben 10sınıf öğrencisiyim Boyum 181 kilom 58 artı yakışıklı sayılmam Okulda iyice herzamanki, dışarda ise spor giyinirimBir tane bile kız arkadaşım değil

Birgün ders için labaratuvardaydık Ben köşede oturuyodum ve kız benim tam karşımdaki köşede oturuyodu Ben bi an dalmışım ve gözlerim kızın üstüne kaymış Bir ara sınıfta sesler yükseldi Ben kendime geldim ve benim kıza baktığımı, kız ve arkadaşlarınında bana baktığını farkettim Ve haliyle azıcık utandım O andan sonra kızın bana karşısında tavırları değişti Derste falan göz göze gelmeye başladık 2 hafta falan böyle devam etti Ben ona bakmamaya başladım günde 2 veya 3 kez göz göze gelmeye dikkat ediyordum(Birazcık fazla çekingen olduğum için olabilir fakat nedenini bilmiyorum)bir zaman daha sonra kızın bana ilgisi azaldı Ve geçenlerde bi mektep gezisi vardı o'da oradaydı Sanırım beni spor giyim içerisinde daha hoş buldu Kızın beni izlediğini fark ediyodum Ve kız okulda sürekli beni seyrediyor, aralıksız yakın arkadaşlarıma söz atıyor(hiç yapmadığı birşey) Ast bu durum benimde hoşuma gidiyor Kızın aralıksız benden bi beklentisi varmış gibi bir tavrı var Kız benim kafama yatmıyor fakat bi başlangıç için iyi bir fırsat olabilir AMA NASIL? (Fazla çekingen ve utangaç birisiyim)

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt