Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bi Bakarmısınız..! Benim İçin Çok Önemli Allah Rızası İçin Bakın :@

Bi Bakarmısınız..! Benim İçin Çok Önemli Allah Rızası İçin Bakın :@
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar çok ciddi bir sorunla karşı karşıyayım lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler;

Şimdi arkadaşlar benim vestel marka bir lattopum var önceleri çok memnundum hiç sorunla karşılaşmıyordum şimdi öle bir sorunla karşı karşıyimki çok kötü bir durumBilgisayarım herhangi bir oyuna girdiğinde 1015 dk lık bir süre içinde kapanıyor reset de atmıyor tamamen kapanıyor ve bir süre açılmıyor ve bilgisayarın altını ellediğim zaman alev gibi dokunamıyorum bile bazen internet sayfalarında dolaşırkende video izlerken felan çok ağırlaşıyor bakıyorum alev gibi sonra kapanıyor şarj sorunuda var şarj dolu gözüküyor %87 diyor biraz sonra bakıyorum %10 ve küt diye kapanma kritik pil uyarıları büyük bir ihtimalle batarya sorunu var öle deniliyor ama gerçekten çok sinirleniyorum bu işe nedeni ne olabilir yardım istiyorum