Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biber Salçası

Biber Salçası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Biber Salçası Tarifi İçin Malzemeler

*1 kg kapya(kırmızı biber)
*Birkaç tane acı biber
*1 çay bardağı sıcak su

Biber Salçası Tarifi Yapılışı
Biberi yıkayıp içlerinin tohumlarını temizledikten sonra küçük parçalar dahilinde doğradım*Düdüklü tencereye biberleri koyup 1 çay bardağı sıcak suyu ekledim*Yaklaşık 1520 dk kaynadıSuyunu süzdüm, biberi blendarla püre olacak şekilde yaptımTekrar tencereye alıp iyice kaynattım, sakın ocağı tek başına bırakmayın devamlı kaynatın yoksa her yere sıçrar

Similar threads

Biber Salçası Tarifi İçin Malzemeler *Tatlı kırmızı biber *Acı kırmızı biber *Tuz *Sıvı yağ Biber Salçası Tarifi Yapılışı Biberleri yıkayıp tohumlarını temizledikten sonra makinede (kıyma makinesi) çekilir Sıvı hale geldikten sonra içerisine tuz atılıp tepsilere ince olarak dökülür Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Acısız Domates Biber Sosu Tarifi İçin Malzemeler *2 kg domates *4 5 tane kırmızı biber *2 soğan *56 diş sarımsak *1 çay bardağı sirke *tuz *karabiber *2 tane kesme şeker *sıvı yağ Acısız Domates Biber Sosu Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını soydum gelişi güzel doğradım kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Tatlı Biber Salçası Tarifi İçin Malzemeler *3 kg tatlı kırmızı biber (Koyu renk etli, iri olmalı, ince açık renkler çok sulu oluyor ) *1 tatlı kaşığı tuz *Küflenmemesi için zeytinyağı Tatlı Biber Salçası Tarifi Yapılışı Kış yaklaşıyor salça yapmak için iyi bir zaman?domates salçası kusura...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Biber Salçası Tarifi İçin Malzemeler *Ben yaklaşık 8 kg kadar salçalık acı biber kullandım *4 yemek kaşığı tuz *Yarım yemek kaşığı şeker Biber Salçası Tarifi Yapılışı Eğer acı biber salçası yapacaksanız önce ellerinize plastik elen geçirin Biberleri ayıklayın, çekirdek yuvalarını alın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı kuru fasulye *250 gram kuşbaşı et *1 tane soğan *1 yemek kaşığı tereyağı *Çok az sıvıyağ *1 Yemek kaşığı biber salçası *1 Tatlı kaşığı domates salçası *1, 5 Su bardağı kaynamış su *Tuz Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt