Biberli Köfte Tanımı İçin Materyaller
- 500 gram kıyma
- 1 adet yumurta
- 1 adet kapya biber
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet soğan (Rendelenmiş)
- 1 çay bardağı galeta unu yahut ekmek içi
- 1 tutam maydanoz
- Tuz, kimyon, pulbiber
- Sıvıyağ
Biberli Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kıymayı, minik doğranmış biber ve maydanozu, rendelenmiş soğanı, galeta unu, yumurta ve baharatları bir kaba alıp düzgünce yoğurun.
- Vaktiniz varsa buzdolabında 1 saat dinlendirin.
- Elle biçim verin.
- Yapışmaz tavaya yağ ekleyin, yağ kızınca köfteleri artlı önlü kızartın.Afiyet şifa olsun.