Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biftek Kızartma

Biftek Kızartma
0
84

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
biftek-kizartma-2.jpg

Biftek Kızartma Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram biftek
  • Tuz
Marine için ;
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1/2 (yarım) şişe soda
Kızartmak için;
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Etler suyunu çekince de 1 yemek kaşığı tereyağı

Biftek Kızartma Tanımı Yapılışı

  1. Tüm materyaller genişçe bir kapta etlerle birlikte karıştırılır, baharatlar isteğe nazaran azaltılabilir ya da çoğaltılabilir.
  2. O şekilde buzdolabında yaklaşık bir saat bekletilir.
  3. Teflon bir tavaya çok az sıvı yağ konarak etler ek edilir.
  4. Bir müddet sonra etler suyunu salacaktır.
  5. Suyunu çekene kadar pişirilir.
  6. Daha sonra bir su bardağı sıcak su koyup o suyun da çekilmesi beklenir.
  7. Tuzunu ve 1 yemek kaşığı da tereyağ koyarak etler kızartıncaya dek pişirilir.
  8. Yanında pirinç pilavı ve patates püresi ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt