elektronikci
FD Üye
Bıldırcın Yumurtalı Karışık Ot Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
- 5 tane bıldırcın yumurtası
- 2 baş kuru soğan
- 1 tutam ısırgan otu
- 10 yaprak dallarıyla birlikte
- Pancar yaprağı
- 10 yaprak pırasa yaprağı
- Yarım demet maydanoz
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı silme tuz
- 1 şeker kaşığı toz şeker
Bıldırcın Yumurtalı Karışık Ot Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce bütün otları yıkayıp küçük doğruyoruz.
- Diğer tarafta soğanlarımızı doğrayıp, tavada biraz kavrulunca doğradığımız bütün yeşilliklerimizi, tuzumuzu, şekerimizi ekleyip on dakika kadar kavuruyoruz.
- Bıldırcın yumurtalarımızı kırıp altını kapatıyoruz.
- Beş dakika ağızı kapalı kalınca yeterli servise hazırdır (Ben evdeki olan yeşillikleri kullandım siz başka hangi ot çeşitlerini seviyorsanız kullanabilirsin) çok nefis oldu.