Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bıldırcın yumurtasını nasıl tüketmeliyiz

0
189

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Bıldırcın yumurtasının en içten tüketilme biçiminin ise rafadan yemektir
* Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın içine kırıyorsunuz
* Bir kaşık balla karıştırıyorsunuz
* Çalkalıyorsunuz
* Bir kadeh süte tamamlıyorsunuz
* Karışımı oda sıcaklığında ya da buzdolabından çıkardıktan 10 dakika daha sonra içiyorsunuz
* 15 gün süreyle sabahları aç karnına bu kürü yapıyorsunuz Öksürük, alerjik şikayet kalmıyor
* Ayda 510 adet yumurta içmeye asgari 3 ay devam ediyorsunuz *

Similar threads

bıldırcın yumurtasını nasıl tuketmeliyiz Bıldırcın yumurtasının en doğru tuketilme biciminin ise rafadan yemektir * Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın icine kırıyorsunuz * Bir kaşık balla karıştırıyorsunuz * Calkalıyorsunuz * Bir bardak sute tamamlıyorsunuz * Karışımı oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bıldırcın yumurtasının faydaları bıldırcın yumurtasının faydaları hamilelikte bıldırcın yumurtasının faydaları gebelikte cilde kuş Ben oğlumun bebekliğinde mamasının içine bıldırcın yumurtası katardım çünkü bilhassa bebeklere çok yardımcı olduğunu duymuştumVe birazdan sizlerle paylacağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
bıldırcın yumurtasıyla gelen afiyet bıldırcın yumurtası nasıl yenmeli bıldırcın yumurtası kaç tane yenmeli günde kaç tane yenir haftada kere günde Bıldrıcın yumurtası neye iyi gelir Bıldırcın yumurtası nasıl kullanılmalı?Okuyunca ben de kullanacağım dediğinizi duyar gibiyimÇocuğunuz varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
BILDIRCIN YUMURTASI HAP GİBİ Tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içeren bıldırcın yumurtasının süt ve balla karıştırıldığında astım, öksürük ve alerjiye mükemmel geldiği bildirildi Anadolu Üniversitesi Sıhhat Kulubü'nün internet sitesinde yer alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Tavuk yumurtasına nazaran 5 kat daha pozitif fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein taşıyan bıldırcın yumurtasının süt ve balla karıştırıldığında astım, öksürük ve alerjiye çok iyi geldiği bildiriliyor Sağlık Durumu Kulubü internet sitesinde bulunan makalede, öksürük rahatsızlığı yaşamış bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt