Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen

Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün filan geçti bütün yumurtlamaya denk getirmeye çalıştım adetimden 16 gün filan Neyse şimdi adetime 3 4 gün filan var Genelde öncesi ağrım olurdu lakin bu sefer 1 hafta öncesinden başladı ve benzeri adetim gibi sızı yaşadım ara arada yaşıyorum Bugün sırt ağrım oldu uzun bi süre şu anda geçti bide bugün bi ara sağ kasığımda ani batma hissettim bi süre sonra geçti Başka bi semptom yok göğüslerim normal fakat adetimde yakın normalde onlarda ağrırdı Sanki birazcık şiş okadar Sizce test yapayım mı olasılık var mı yardımcı olursanız fazla sevinirim teşekkürler  

Similar threads

Hamilemiyim lütfen yardım kafam karmakarışık adetimden bir hafta önce bi lekelenme oldu 1 gün sonra geçti belimde ve kasıklarımda fazla sızı vardı hala devam ediyo adetime 6 gün vardı kan testi yaptırdım 1,61 çıktı negatiftihamilemiyimlutfenyardim5c4b6007a59a6alt :( Frown :(( şu anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Spiralimi çıkarttım acaba Hamilemiyim gebe kalmışmıyım lütfen yardım edin Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 16 yasinda bir kızım var bu ay gebe kalmak icin spiralimi cikarttirdim 4 eylülde reglimbasladi bitiminde uyumlu olarak eşimle iliski yaşadık bugün evde test yaptım negatif cikti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
hamilemiyim takviye lütfen merhaba arkadaşlar acaba hamilemiyim aranızda hamile kalıp bu elirtileri yaşayan oldumubir önceki adetim ocak 1 idi 5 gün sürüyor yada 6 ocağın 10 da mide ağrısı mide bulantısı kusma ile doktora gittik mideni üşütmüşsündür dedi serum taktı kan ve israr tahlili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Hamilemiyim bilmiyorum ve birsüre eşimden farklı olacağım Merhaba arkadaşlar, 2yıllık evliyim Bu ay ilk defa adetim geçtikten iki gün daha sonra eşimle korunmasız ilişki yaşadık Ben 26günde bir adet olan biriyim O günden daha sonra psikolojikmidir bilmiyorum ama sabahları hafif karın ağrısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
lütfen yardım edinnn adetime 3 gün var ama bende adet olacağıma dair tek bır belırtı yok evlenmeden önce kasıklarım belim çok sancı yapardı eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz 2 haftadır bende akış var 1saniye dek kısa göz kararmaları hafıf kasık ağrısı var acabaaben hamilemiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt