Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayar açılır gibi olup kapanıyor

Bilgisayar açılır gibi olup kapanıyor

Similar threads

Arkadaşlar en yukarıda dediğim gibi bilgisayar doku yüklerken (oyunda programda vb) bilgisayar direk kapanıyor ne hata ne mavi ekran direk kapanıyor en son orjinal şarj aleti yerine farklı şarj aleti kullandığımda bilgisayar kısa devre olmuştu garantiye verdik yaptılar fakat bilgisayar geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sa beyler bilgisayar sıyah ekran verip kapanıyor oyun açınca felan 510 dkka oynayınca siyah ekran olup kendi kendine kapanıyo şarj cihazını değiştirdim gene kapnıyo yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Sa beyler bilgisayar sıyah ekran verip kapanıyor oyun açınca felan 510 dkka oynayınca siyah ekran olup kendi kendine kapanıyo şarj cihazını değiştirdim gene kapnıyo yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum ama hala bir çözüm bulamadım Nail'd oyununu kurdum oyuna çift tıklayınca açılır gibi oluyor siyah ekran geliyor ama sonra hemen kapanıyor Bütün çözüm yollarını denedim ama olmadı laptop'a FORMAT dahi attım bir faydası olmadı Kafayı yemek üzereyim Lütfen yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
bilgisayar kendini belli bir zaman geçtikten sonra siyah bir ekran çıkıyor 23 kez ekran kararıyor ve sonra bilgisayar kapanıyor format attım ama yine aynı hata oluyor bu neden kaynaklanıyor bilen varmı bazen monitör açılmıyor resetleyince çıkıyor bir açıklama yaparsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt