Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayar alcam Öneriler bekliyorum sizden!!!

Bilgisayar alcam Öneriler bekliyorum sizden!!!
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar össye hazırlanıyorumSınavdan sonra Şimdi kullandığım bilgisayarı emekli edecem Ne almamı önerirsiniz Ben amd yanlısıyım ama diğer sistemlerle ilgili tavsiyelerinizi de bekliyorum

Similar threads

Arkadaşlar ben bir türlü işin içinden çıkamadım kafayı yicem Geçenlerde bilgisayarın içini temizlemek için açtımTekrar taktığımda power tuşuna basıyorum bilgisayar hiç tepki vermiyodu Biraz bilgisayarın fişi takılı olarak beklediktn sonra tekrar power tuşuna bastım bu sefer bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Merhaba arkadaşlar oturduğum mahallede bir kızla tanıştım bugün buluştuk kız dindar bi kız ama çok erkek arkadaşı olmuş ben şuan ne istediğimi bilmiyorum neden onu istediğimi ama tatlı bir kız Geçmişte her zaman buranın ******i ile çıkmış ve Bana yeminler etti sadece öpüştüm Anne babasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt