Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar össye hazırlanıyorumSınavdan sonra Şimdi kullandığım bilgisayarı emekli edecem Ne almamı önerirsiniz Ben amd yanlısıyım ama diğer sistemlerle ilgili tavsiyelerinizi de bekliyorum
Arkadaşlar ben bir türlü işin içinden çıkamadım kafayı yicem
Geçenlerde bilgisayarın içini temizlemek için açtımTekrar taktığımda power tuşuna basıyorum bilgisayar hiç tepki vermiyodu Biraz bilgisayarın fişi takılı olarak beklediktn sonra tekrar power tuşuna bastım bu sefer bilgisayar...
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum
Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
İyi geceler arkadaşlar ben 15002000 TL arasında bir bütçe ayırdım laptop için KDV indirim fırsatları varken de alayım artık diyorum
Gözüme özellikle 2 bilgisayar takıldı Biri İntel i5 Diğeri Amd A10 önce amd a10 mantıklı geldi ama sonra antalya gibi bir yerde çok uzun saatler açık kalırsa...
Merhaba arkadaşlar oturduğum mahallede bir kızla tanıştım bugün buluştuk kız dindar bi kız ama çok erkek arkadaşı olmuş ben şuan ne istediğimi bilmiyorum neden onu istediğimi ama tatlı bir kız Geçmişte her zaman buranın ******i ile çıkmış ve Bana yeminler etti sadece öpüştüm Anne babasının...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.