Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayara Android Yukleme

Bilgisayara Android Yukleme
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bilgisayara Android Yukleme Nasıl Yapılır

Bilgisayara Android Yukleme Adım Adım Anlatım

Google tarafından geliştirilen android işletim sistemini telefonunuzdan sonra bilgisayarınıza da eklemek ister misiniz? Bilgisayarınıza Android işletim sistemini ucretsiz olarak kurabilir, deneyebilirsinizİşte bunun yolu:

LiveAndroid projesi LiveCD disk yansımasını indirmenize izin veriyor Tabi ki bu disk yansıması Google Android işletim sistemini iceriyor Bu disk yansımasını indirdikten sonra bir CDye yazmanız, CDyi taktıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor

Live Android İndirmek icin tıklayın:

İndirdiğiniz iso dosyasını istediğiniz bir yazılım ile CD'ye yazdırıp, sonrasında bu CD uzerinden boot ettiğinizde Android ekranıyla karşılaşmış olacaksınız

imagesbilgisayaraandroidyukleme5b047513a9ac8

Android'i USB uzerinden calıştırmak icin ise yine yukarıdaki adrese girerek liveandroidvxxusbiso dosyasını indiriyoruz Sonrasında indirdiğimiz dosyaları UNetbootin turevi bir yazılım ile USB'ye aktarıyoruz

Son olarak bilgisayarı USB ile boot ederek actığımızda, Android'in bekleme ekranı ile karşılaşmış olacağız

imagesbilgisayaraandroidyukleme5b047514c0f3f

Androidiniz yuklendi bile

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt