Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarım Acılıyor Ama Siyah Ekran

Bilgisayarım Acılıyor Ama Siyah Ekran
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilgisayarım Acılıyor Ama Ekran gelmiyor
Bilgisayarım Acılıyor Ama masaustu gelmiyor

Bilgisayarında once siyah ekran acılsın reset atın ve hemen F8 i basılı tutun
wındowsu olağan şekilde başlat yazan sayfa cıkıyor
Yukarda guvenli kip yazıyor ona tıklayın cıkan boş sayfaya 3 e tıklayın acılır

Acılmadığı zaman yani bios ayarlarına geciyorsa zamanlama hatası var
reset atıp tekrarlayın
F8 e bilgisayar acılmaya başlarken hemen basın

Boot ayarları cıkınca cd den başlatmayı secinSonrada cd yi takıp ve başlatınAcılınca başlatcalıştırchkdskexe ve tamam diyin sorun cozulur

Hdd nizi sokup başka birinin bilgisayarına takar orada format atabilirsiniz

Similar threads

Bilgisayarım Açılıyor Lakin Ekran gelmiyor Bilgisayarım Açılıyor Lakin masaüstü gelmiyor Bilgisayarında önce siyah ekran açılsın reset atın ve derhal F8 i basılı tutun wındowsu klasik şekilde başlat yazan sayfa çıkıyor Yukarda güvenli kip yazıyor ona tıklayın çıkan abes sayfaya 3 e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Bilgisayarım Açılıyor Fakat masaüstü gelmiyor diyenler buraya Bilgisayarım Açılıyor Ama Ekran gelmiyor Bilgisayarım Açılıyor Fakat masaüstü gelmiyor Merhaba Sevgili Melek'ler ve bilgisayarım açılıyor fakat siyah ekran geliyor, masaüstü gelmiyor diyen misafirler, sizler için bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Windows 7 Format atma Windows 7 Format atma Bu anlatacağımız bilgisayar formatlama windows 7 ve vista icin olsa bile formatlama mantığı aşağı yukarı butun işletim sistemlerinde aynıdır Sadece windows 7 değil butun formatlama işlemlerinde oncelikle bilgisayarınızı cd den boot etmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Adım adım Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve acıklamalardan gorelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın guc duğmesine dokunun Bilgisayar acılırken cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Format nasıl atılır, resimli format atma,format atmak resimli format nasıl atılır, resimli format atma anlatımı, XP nasıl format atılır Nasıl format atılır resimli Bilgisayara Format Atmak Resimli Adım adım Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt