Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım kapanıyor tekrar açılıyor

Bilgisayarım kapanıyor tekrar açılıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bilgisayarı 1 saat kullandıktan sonra bilgisayar aniden kapanıyor ve hemen tekrar çalışıyor bildiğin fanlar falan duruyor daha dün format attım aynı duruyor daha önce başına gelip düzelten olduysa yardım edebilirmi bunlar ısıları

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

arkadaşlar bilgisayardan çok anlamam oyun oynarken ekran kapanıyor ve sinyal yok diyor :Sama bilgisayar hala acık durumda oluyor bilgisayarı kapatıp açınca sorun düzeliyor bir daha oyuna girince aynı hatayı veriyor ne yapmamı önerirsiniz ekran kartını falan nasıl tanıtcam bilgisayarım: Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar bilgisayarın power tuşuna bastığımda siyah ekranların yerine bu ekran çıkıyor bu şekildede açılmıyor bilgisayar sürekli renk değiştirip duruyor bi kaç defa kapatıp açtıktan sonra hiç bişey yokmuş gibi normal açılıyor sebep ne olabilir ayrıca bilgisayar açıldıktan sonra ekranın bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Bilgisayarım bütün oyunlarda aynı şekil kasıyorOyuna ilk girdigimde hic bisi yok akışında gidiyor fakat oyunu bi süre oynadıkdan sonra kasmaya baslıyor oyunu kapatıp actıkdan sonra duzelıyor fakat bı sure sonra tekrar kasmaya baslıyorBütün oyunlarda aynı problemı yasıyorumEn son format attım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt