Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilincli su tuketim icin slogan

Bilincli su tuketim icin slogan
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bilincli su tuketim icin slogan ve yapılması gerekenler

Su, Yaşam Kaynağıdır
Su Geleceğimizdir
Su Hayattır
Su Saftır, Temizdir, Suyu İnsan Kirletir
Hayatınızı Boşa Harcamayın
Kirlilik Olursa İcecek Su Bulamayız
Su Hayattır; Hayat Guzel
Su Gibi Aziz Ol, Suya Saygı Goster Ve Kirletme
Petrolsuz Milyonlarca Yıl Yaşadık Ama Susuz Bir Gun Yaşayamayız
Suyu Kirletmek Geleceğini Kirletmektir
Suyun Değerini Bitmeden Anlayalım
Su Sağlık Demektir
Yarının Suyunu Korumak İcin Yarın Cok Gec Olacak
Su Ferahlıktır
Su Yoksa Barış Ta Yok
Su Gelecektir
Damlaya Damlaya Yok Olur
Su Temizliktir
Suyunu Koru Hayatını Koru
Su Sadece İnsanlar İcin Değil, Dunyada Yaşayan Tum Canılar İcin Gereklidir
Su Değerlidir Boşa Harcamayalım
İsraftan Kacının, Gelecek Neslin İhtiyacını Yok Etmeyin!!!
Denize Bak! Antalya'yı Gor
Su Gibi Aziz Ol!
Ağac Yoksa Toprak Yok
Toprak Yoksa Su Yok
Su Yoksa Hayat Yok
Suyun Değerini Bitmeden Anlayalım

Similar threads

Bilinçli su tüketim için slogan ve yapılması gerekenler Su, Yaşam Kaynağıdır Su Geleceğimizdir Su Hayattır Su Saftır, Temizdir, Suyu İnsan Kirletir Hayatınızı Boşa Harcamayın Kirlilik Olursa Meşrubat Su Bulamayız Su Hayattır; Hayat Güzel Su Gibi Aziz Ol, Suya Saygı Göster Ve Kirletme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Su tasarrufu ile ilgili slogan Su tasarrufu ile ilgili sloganlar arıyorsanız sayfamızda konuyla ilgili aradığınız sloganları bulabilirsiniz imagessutasarrufuileilgilisloganlar5ad918da6c639 Hayat Kaynağına Atılan Kopru Su, Yaşam Kaynağıdır Su Hayattır Hayatınızı Boşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Su kirliliği, gol, nehir, okyanus, deniz ve yeraltı suları gibi su barındıran havzalarda gorulen kirliliğe verilen genel addır Her ceşit su kirliliği, kirliliğin bulunduğu havzanın cevresinde veya icinde yaşayan tum canlılara zarar verdiği gibi, ceşitli turlerin ve biyolojik toplulukların yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
O’NA İTAAT HAKK’A İTAAT Âyeti kerîmede buyurulur: ???? ?????? ?????????? ?????? ??????? ??????? “Kim Rasûlullâh’a itaat ederse Allâh’a itaat etmiş olur… (enNisâ, 80) Rasûl’e itaat, Allâh’a itaattir Çünkü O sallâllâhu aleyhi ve sellem her şeyde üsvei hasenedir Allâh’ın râzı olacağı; en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt