Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Binbir Derde Deva Yoğurtlu Avokado

Binbir Derde Deva Yoğurtlu Avokado
0
298

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Binbir Derde Deva Yoğurtlu Avokado Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet avokado çekirdeği
*Yoğurt

Binbir Derde Deva Yoğurtlu Avokado Tarifi Yapılışı
Merhaba Dün okuyup keşfettiğim faydalı bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim
Avokado meyvesinin faydaları tartışılmaz derecede önemliymiş Mucizevi bir antidoksidan diyebilirim Faydalarına gelince ;kalp damar rahatsızlıklarından, vücut ve cilt yenilenmesinde yaşlılığa karşı etkilerinden, bağışıklık sisteminigüçlendirmesinden, AEC ve B grubu vitaminlerini bünyesinde bolca barındırmasından, kansere karşı savaşmasından, kabızlığa ve kollestrole karşı etkilerinden vs vs bahsedebiliriz
Dün okuduğum bir yazıda avokado çekirdeğinin mucizevi etkisindenv söz ediyordu Etkilendim ve meyveyi satın aldım Meyvesini tükettikten sonra çekirdeğinle ilgili olan kısmı için kolları sıvadım

Similar threads

Avokadonun Faydaları Nelerdir ? Avakadonun cılde faydaları nelerdir Avakadonun Faydaları Avokado yararları, Tropikal bir meyve olan avokadonun faydaları ile ilgili bilgilerimiz şöyle melekleravokadonunfaydalarinelerdir5c5078a0d5879alt 1548777628 1548777628...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Altın Süt (Binbir Derde Deva) Tarifi İçin Malzemeler *1 dolu tatlı kaşığı zerdeçal *1 fincan su *5 6 adet tane karabiber *1 bardak süt *Arzu ederseniz *1 çay kaşığı bal Altın Süt (Binbir Derde Deva) Tarifi Yapılışı Altın Süt vücud için gerçek altın değerinde Zerdeçalın faydaları ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Son yıllarda ülkemizde severek tüketilen avokadonun cilt bakımında kullanıldığını ve cilde çok faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Sivilcelerden lekelere, yıpranmış saçlardan dökülen saçlara kadar birçok alanda kullanabileceğiniz avokadoya dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Son yıllarda ülkemizde severek tüketilen avokadonun cilt bakımında kullanıldığını ve cilde çok faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Sivilcelerden lekelere, yıpranmış saçlardan dökülen saçlara kadar birçok alanda kullanabileceğiniz avokadoya dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Vitamin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Son yıllarda ülkemizde severek tüketilen avokadonun cilt bakımında kullanıldığını ve cilde çok faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Sivilcelerden lekelere, yıpranmış saçlardan dökülen saçlara kadar birçok alanda kullanabileceğiniz avokadoya dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Vitamin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt