Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Binbir Gece Yeni Bölümü Nihayet Başlıyor

Binbir Gece Yeni Bölümü Nihayet Başlıyor
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Binbir Gece Yeni Bölümü Nihayet Başlıyor Birbirgece yakın zamanda başlıyor Bildiğiniz gibi sezon finalinde kanlı gelinliği ile yerde duruyordu Bergüzar Korel 1548610268 1548610268 binbirgeceyenibolumunihayetbasliyor5c4deae0b7455binbirgeceyenibolumunihayetbasliyor5c4deae0b7455 http:img146imageshackusimg146391812eg9 GEÇTİĞİMİZ SEZON KANLI GELİNLİK SAHNESİYLE BİTEN 'BİNBİR GECCE', KALDIĞI YERDEN BU AKŞAM BAŞLIYOR Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin başrolde olduğu dizinin bu bölümünde, Onur ve Şehrazat kendilerine zehir olan düğünün etkisinden kurtulmaya çalışırlar ve ikili arasında yeni bir gerilim oluşur HALİT ERGENÇ Şehrazat’la Onur’un aşkı daha derin bir noktaya gidecek Geçtiğimiz sezon 'Binbir Gecce'nin sezon finali canlı yayınlandı Yeni sezonda yeni sürprizler olacak mı? Övünç bu sürprizlerin neresinde yer alacak? Sezon başında yazarlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu sezon için bizleri bile çok şaşırtacak ve heyecanlandıracak görüşler bulduklarını söylediler fakat bu fikirlerinden çok da fazla bahsetmediler Dolayısıyla bizim için de sürpriz olacak gelişmeleri biz de heyecanla bekliyoruz Bugüne dek fazla heyecanlı ve hoş bir seyir yakalayan yazarlarımız bu sene de belli ki bizleri düş kırıklığına uğratmayacak, temposu yüksek ve heyecanla izleyeceğiniz bölümler yazacaklardır Şehrazat ile Övünç, maceralı düğünleri öncesi yakaladıkları mutluluğu sürdürebilecekler mi? Onları bekleyen yeni zorluklar neler? Şehrazat da Övünç da güçlü karakterlere sahipler Dolayısıyla aşklarında ve paylaştıkları hayatta birtakım dalgalanmalar olması Daha anlaşarak, hayata karşısında birlik olarak lakin anlaşmazlıklara da düşerek ilişkilerini daha derin ve sarsılmaz bir noktaya götüreceklerdir Kesin fakat hatalar yapacak belki de ikileme düşecekler Biz de, masalsı Şehrazat Övünç aşkını sizlere her boyutuyla, zevkle izleyeceğiniz ve ara sıra da imreneceğiniz şekilde sunmaya devam edeceğiz BERGÜZAR KOREL Aramıza yeni karakterler katıldı 'Binbir Gecce' bu sene üçüncü sezonuna başlıyor Gerek sizin, gerekse dizi ekibinin oldukça enerjik oldukları göze çarpıyor Bu yüksek enerjiyi neye bağlıyorsunuz? Biz 3 senedir birlikte çalışıyoruz Tek bir bakışımızdan bile ne yapmamız gerektiğini anlayabiliyoruz Güzel bir ekiple doğru enerjiyi yakalayıp doğru şekilde çalışıyoruz Bu da seyirciye dek ulaşıyor Dizinin geçtiğimiz sezon canlı olarak ekrana gelen sezon finali bölümünde Onur’la Şehrazat bütün da masal gibi bir düğünle evlenirken Şehrazat pat diye kanlar içinde kaldı Şimdi Şehrazat’ı ve Iftihar’u neler bekliyor? İzleyiciler için birazcık anahtar sözcük verebilir misiniz? Bu sezon diğer iki sezondan öbür olarak yeni isimler katıldı aramıza Bu isimler de yeni hikáyeleri beraberinde getirdi Hem bu yeni hikáyelerle keza de senaryodaki sürprizlerle bu sezon daha ayrı geçecek diye düşünüyorum TARDU FLORDUN Kerem ilişkisini ihmalkârlık edebilir Kerem aşk hayatında aradığı mutluluğu Bennu’da bulmuş ve evlenmişti Dahası baba da almak üzereydi Kerem acilen hangi yolda ilerleyecek? id Kerem sonunda aradığı kadının aslında Bennu olduğunu anladı ve mutlu bir evliliği var Baba olmaya hazırlanıyor lakin bununla beraber ailesi ve geçmişiyle ilgili sorular da kafasını karıştırıyor Bu yüzden de ilişkisini azıcık ihmal edebilir Kerem, babası ve kız kardeşiyle yeni bir aile olmayı mı seçecek, yoksa aralarındaki uçurumlar daha da mı genişleyecek? Sezon finalinde Kerem doğrusu babasıyla en kayda değer ortak noktasının kardeşi olduğunu azıcık daha hissetti Babası 'Kardeşinin hayatından endişeliyim' dedi Bu farkındalık olur ya de birazcık daha gidişatı değiştirebilir Kerem artık madalyonun diğer tarafını analiz etmek isteyebilir Kız kardeşi ve Burak’ın, ailelerinden yaptıkları rahat evliliğe Kerem’in tepkisi ne olacak? Bu şart, annesi bildiği Seval ve Burak ile ilişkilerini nasıl etkileyecek? Kerem bundan böyle ilişkisine daha bağımlı ülkü geldiği için kardeşiyle Burak’ın ilişkisiyle ilgili de çok sert bir tepki vermez diye düşünüyorum Eğer durum evliliğe gidecek dek önemli bir duruma geldiyse ya çok büyük bir tepki verecektir veya hiç tepki vermeyecektir Bunu daima beraber öğreneceğiz CEYDA DÜVENCİ Evliliği Bennu’nun büyük sevgisiyle ayakta duruyor Anne olmaya hazırlanan Bennu’yu yeni sezonda neler bekliyor? Ceyda Düvenci’nin, rol gereği yaşadığı gebelik ve analık duygusu, sahiden kendisini etkiliyor mu? Gebe olmamama karşın sokakta her zaman gebe kadınları izliyorum Bu durum beni anne olmaya fazla özendiriyor Bennu’yu bu sezon nelerin beklediğini ben de bilmiyorum şu anda mutlu bir hamilelik geçiriyor sadece onu söyleyebilirim Kerem ile olan evlilikleri hemen süt liman görünüyor Nazar değmesin lakin yeni bölümlerde esecek rüzgar, kopacak fırtına var mı? Kerem’in aklı hemen geçmişinde olduğu için Bennu’yu azıcık ihmal ediyor Zaten bu izaç de acilen Bennu’nun büyük sevgisiyle ayakta kalıyor En yakın arkadaşının yaşadığı talihsiz durum, Bennu’yu nasıl etkiyecek? ŞehrazatBennu dostluğu daha da güçlenecek mi? Onların arkadaşlıkları hiçbir vakit fena gitmedi zaten Yeni sezonda da benzer şekilde devam edecek DUYGU ÇETİNKAYA MERT FIRAT Sezen’le Burak’ın mücadeleleri devam edecek Sezen, Burak ile ailesinden gizli gizli evlendi Sezen ile Burak’ı neler bekliyor? MF: Burak çok uğraş etti fakat sonunda Sezen’i aşkına inandırmayı başardı İkisi de ailelerine aleyhinde durdular Bu sezon da mücadeleleri devam edecek DÇ: Sezen’le Burak aşk sarhoşluğu içerisinde, başlarına neler gelebileceğini, yollarına çıkacak engelleri hiç hesaplamıyorlar Lakin bu ikili için her şeyin fazla basit olacağını sanmıyorum, hiç beklenmedik sürprizler bu ikilinin yakasına yapışacak gibi görünüyor Burak’ın Melek ile olan ve sonlanan eski ilişkisi, SezenBurak evliliğine etki edecek mi? DÇ: Melek natürel ama belirlenmiş bir zaman SezenBurak gerçeğini kabullenemeyecek MF: ufak tefek yıpranmalar olacak lakin birbirlerine olan inançları tükenmeyecek SEFA ZENGIN Ahu’ya yapılan kötülükler rolümü cana yakın kılabilir Devamı olan bir diziye sonra dahil olmak sizi kaygılandırmadı mı? Hayır, bu daha önce de yaşadığım bir durum Kayda Değer olan size biçilen rolün üstesinden gelebilmeniz Bir işi başından da tutabilirsiniz, sonundan da yakalayabilirsiniz Bu sezon dizide Ahu’yu ne gibi kötülükler bekliyor? Sizce bu koşul seyircinin hoşuna gidecek mi? Seyircinin beni sevip sevmeyeceğiyle ilgili yorumda bulunmam güç lakin seyirci benim Ahu’ya yaptığım kötülüklerle ruhunu arındıracak Ben Ahu’ya kötülük yaptıkça 'Oh olsun sen bunu yargı etmiştin' diyecekler, bu yüzden sempati duyabilirler CANAN ERGÜDER Eda’nın davranışının aşağıda yatan giz Eda niçin Şehrazat’a bu değin düşman? Eda, onu çevreleyen tüm insanlarla önemli bir iletişim bozukluğu içersinde Hiç kimseye insaniyetle yaklaşamıyor Bunun sebebi ise çocukluğundan kalma derin yaralar Bu yaralar ilerleyen bölümler içinde daha net bir şekilde açıklanacak Şu anki odak noktası ise Şehrazat Bunun sebebini de yakında öğreneceksiniz Sezon finalini de kana bulayan ad Eda oldu Yeni sezonda da Eda bu değin kötü mü kalacak? Ben kendi karakterimi, Eda’yı, 'kötü' olarak nitelendirmek istemiyorum Başkaları tarafından öyle görülse de, 'fena' olan bir insan kendine 'Ben kötüyüm' demez Yaptığı her şeyin aşağı kendince haklı sebepleri vardır Bunlar, her ne değin çevrede hastalık uyandıran davranışlar olursa olsun HAZEL ÇAMLIDERE Ahu’nun tek amacı para ve zor sahibi edinmek Ali Kemal ile Füsun’un her tarafta yakınlaşması Ali Kemal’in yeni eşi Ahu’yu nasıl bir tutum içerisine itecek? Ahu karakterini etkilemez çünkü Ahu hiçbir süre Ali Kemal’i sevmedi Ahu’nun fazla fazla vasfı olmadı Bu yüzden de varlikli bir ailenin oğluna kapağı atıp kurtulmak istedi Ahu dizinin kötü kadın karakteri mi olacak? Girişi de gelişmesi de böyleydi Evliyaoğlu ailesinin kötü karakteri olan bir kız Bu da böyle devam edecek Burhan’la Nadide çifti, bu yaşta aşklarını doya doya yaşadıkları için Ahu’nun evde yarattığı huzursuzluk onları da etkiliyor Amacı maddiyat olduğu için Ali Kemal’i için Ahu’nun girişimleri olacak mı? Final bölümünde Füsun’un boşanmasına sebep olan resim öğretmeni sevgilisinin yaptığı tabloyu ortaya çıkardı Ahu’nun tek amacı para ve güç, başka hiçbir amacı değil Bu yüzden de ilerleyen bölümlerde Ahu’yu hiç umulmadık bir durumda da görebiliriz Dizi 16 Eylül 2008'de Kanal D ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor  

858,507Konular
982,860Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt